Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

COPERTINA FEREASTRA

"VEGA"

Copertinele fereastra - sunt copertine basculante ideale pentru umbrirea fereastrelor, creaza confort termic vara, protejeaza interiorul de razele UV.


Detalii tehnice:

Elementele din care sunt executate sunt din aluminiu de culoare alba vopsite in camp electrostatic - elemente inoxidabile. Bratele pot fi tensionate, semi-tensionate, fara tensiune. Dimensiunile minime si maxime admise sunt: 300 - 6000 (mm) / 500 - 1500 (mm).Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan orizontal a axului (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la tragerea completa a copertinei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unei manivele. Se poate pune si sistem de actionare electric cu motor electric de care se poate actiona prin telecomanda sau intrerupator.

Nou

Copertine fereastra inox.

Componente

Toate componentele unei copertine produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., de cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Materiale Textile

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la o structura unei copertine este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Orice tip de copertina se poate automatiza cu motor electric cu telecomanda sau intrerupator, senzor de vant/soare.

  • Caseta protectie textil

Copertinele Ambisun se pot accesoriza cu, caseta sau acoperis pentru protectia materialului textil.