Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

Inchideri terase

"TAMBUR"

Inchiderea de terase pe tambur este cel mai eficient sistem de inchidere de terasa. Materialul se ruleaza perfect pe un ax cu ajutorul unei manivele sau a unui motor electric. Inchiderea de terasa pe tambur este un sistem de protectie vertical avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploaie, zapada, vant etc. Se foloseste pentru inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, pereti despartitori la spalatoriile auto etc. Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire în functie de particularitatile spatiului. Manual sau cu motor. Autonom sau in combinatie cu pergola. Oricum este folosita, aceasta constructie infrumuseteaza spatiul, iar în combinatie cu pergola ofera o solutie completa de acoperire si protectie.


Detalii tehnice:

Folia transparenta folosita este de grosime 0.8mm. Intaritura este de latime 6 cm si poate fi in diverse culori, alb, crem, rosu, albastru, negru, maro, etc.

Componente

Toate componentele unui proiect produs in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., avand marcajul CE si cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Folie transparenta

Accesorii

  • Culori

Folia este transparenta (transparenta 90%), iar intaritura orice culoare disponibila in paletarul de culori Ambisun.

  • Automatizare

Actionare standard cu manivela, otional motor electric cu intrerupator sau telecomanda.