Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

PARASOLARE

Aceste parasolare sunt destinate pentru acoperisuri din sticla, structuri din grinzi, gradini de vara, verande sau balcoane. Panza este tensionata in permanenta de catre prfilul primar special proiectat, sistemul de tensionare este in interiorul sinelor de ghidare.


Detalii tehnice:

Cand panza este trasa in toc profilul primar are rolul de capac pentru caseta ruloului, astfel panza este protejata atunci cand nu este folosita. Acest sistem se poate realiza numai cu motoare electrice. Dimensiunile maxime ale acestui sistem sunt 7000 mm (latime) x 6000 mm (deschidere). Culoarea structuri standard este alba (RAL 9016), dar se poate vopsi in orice culoare la cererea clientului. Materialul textil se poate alege dintr-un paletar de culori, actualizat permanent..

Componente

Toate componentele unui parasolar produs in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., de cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Materiale Textile

Accesorii parasolare

  • Culori

Culoarea standard la o structura unui parasolar este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Orice tip de parasolar se poate automatiza cu motor electric cu telecomanda sau intrerupator, senzor de vant/soare.