Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

PERGOLA RETRACTABILA

"LUXURY"

Pergola Luxury este un nou model de pergola retractabila, destinate acoperirilor de suprafețe mari. Poate fi foarte utila atât utilizatorilor particulari (pe terase, în grădini, lângă piscine), cât și pentru restaurante, hoteluri, centre de agrement, magazine (la terase, la grădinile de vară, fațade clădiri, etc.).


Detalii tehnice:

Dimensiunile maxime ale acestei pergole sunt 15 m(latime) x 13 m(proiectie), fara stalp in interiorul terasei.

Pergola Luxury este proiectata pentru a răspunde la nevoile pieţei, este un sistem cu o capacitate de extindere mare şi are un design unic, în acelaşi timp. Profilele utilizate la constructia pergolei sunt din aluminiu, în timp ce se poate acoperi în mod independent, fiind sprijinit pe perete şi de sol, suprafeţele de bază de 15,00 m şi 6,00 m, dar se poate extinde.

Componente

Toate componentele unei pergole produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., avand marcajul CE si cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

PVC Black Out este o pânză opacă, care combina protectia solara si un confort termic ridicat prin blocarea soare, realizata din fibre de poliester de mare rezistență, cu 4 straturi de acoperire opace din PVC și lăcuită pe ambele părți.

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la structura unei pergolei este alba, crem RAL 1013, maro, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Acest tip de pergola functioneaza numai cu motor electric cu telecomanda.

  • Sisteme de inchidere pergola

Pergolele produse de Ambisun se pot dota cu copertine verticale din material tip screen, textil acrylic, folie transparenta, sau sticla securizata pliabila.

  • Lumini si incalzitoare

Fiecare pergola se poate dota cu luminii led pe pe travese, optional se pot pune si incalzitoare radiante.

Galerie