Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

PERGOLA RETRACTABILA

"SUPREME LONG"

Pergola Supreme Long este o copertina retractabila care se deschide-inchide in cateva minute protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii, de aceea o mai putem numi: copertina celor patru anotimpuri. Destinate acoperirilor de suprafețe mari. Poate fi foarte utila atât utilizatorilor particulari (pe terase, în grădini, lângă piscine), cât și pentru restaurante, hoteluri, centre de agrement, magazine (la terase, la grădinile de vară, fațade clădiri, etc.).


Detalii tehnice:

Dimensiunile maxime ale acestei pergole sunt 13 m(latime) x 10 m(proiectie), fara stalp in interiorul terasei.

Acest tip de pergola este executata integral din aluminiu, este o structura solida, cu elemente de ramforsare pentru o rezistenta marita, acest tip de pergola se poate monta pe structura existenta, spatele pe perete in fata picioare, sau pe structura proprie, partea din fata este dotata cu un jgheab de preluare a apei. Structura standard este alba, crem RAL 1013, maro. Optional se poate inchide cu sticla securizata pliabila, sau folie transparenta.

Componente

Toate componentele unei pergole produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., avand marcajul CE si cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

PVC Black Out este o pânză opacă, care combina protectia solara si un confort termic ridicat prin blocarea soare, realizata din fibre de poliester de mare rezistență, cu 4 straturi de acoperire opace din PVC și lăcuită pe ambele părți.

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la structura unei pergolei este alba, crem RAL 1013, maro, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Acest tip de pergola functioneaza numai cu motor electric cu telecomanda.

  • Sisteme de inchidere pergola

Pergolele produse de Ambisun se pot dota cu copertine verticale din material tip screen, textil acrylic, folie transparenta, sau sticla securizata pliabila.

  • Lumini si incalzitoare

Fiecare pergola se poate dota cu luminii led pe pe travese, optional se pot pune si incalzitoare radiante.