Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

COPERTINA RETRACTABILA

"LOGGIA"

Loggia standard este o copertina retractabila care are console independente cu sistem de prindere pe perete sau tavan, brate puternice care tin materialul intins perfect. Acest tip de copertina are un design modern care se potriveste oricarui tip de arhitectura.


Detalii tehnice:

Sistemul este integral din aluminiu, are doua console laterale ca au sistem de prindere pe tavan sau perete, bratele sunt din aluminiu, puternice si sigure, dimensiunile bratelor sunt 1.5m, 2.0m, 2.5m, 3.0m, 3.5m. Dimensiunile maxime admise sunt 6m latime x 3,5m proiectie.

Componente

Toate componentele unei copertine produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., de cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Materiale Textile

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la o structura unei copertine este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Orice tip de copertina se poate automatiza cu motor electric cu telecomanda sau intrerupator, senzor de vant/soare.

  • Accesorii

Copertinele Ambisun se pot accesoriza cu frontal retractabil care coboara la 1200mm in jos, materialul poate fi screen sau textil acrylic.

Copertinele Ambisun se pot accesoriza cu, caseta sau acoperis pentru protectia materialului textil.

  • Lumini si incalzitoare

La fiecare copertina se poate pune luminii pe brate sau in partea din spate, optional se pot pune si incalzitoare radiante.