Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

COPERTINA RETRACTABILA

"GRANDOLO"

Este o copertina cu o configuratie particulara, prin inclinarea bratului permite atingerea de noi unghiuri mai largi decat la copertinele clasice. Este o copertina ideala pentru terase, balcoane fara acoperis deasupra.


Detalii tehnice:

Actionata manual sau electric acest tip de copertina ofera o umbrire mai buna. Dimensiunile maxime ale copertinei sun 6 m (latima) x 3,6 m (proiectie), inclinatia copertinei este de la 0 - 90 grade. Este executata din aluminiu extrudat de cea mai buna calitate, culoarea standard a structuri este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice culoare din paletarul RAL sau imitatie de lemn. Dimensiunea bratelor este diferita fata de copertinele clasice, ele au urmatoarele dimensiuni: 185 cm, 210 cm, 260 cm, 310 cm, 360 cm. Acest tip de copertina are clasa 2 la vant pana la dimensiunea de 4m, iar pana la 6m clasa 1.

Componente

Toate componentele unei copertine produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., de cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Materiale Textile

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la o structura unei copertine este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Orice tip de copertina se poate automatiza cu motor electric cu telecomanda sau intrerupator, senzor de vant/soare.

  • Caseta protectie

Copertinele Ambisun se pot accesoriza cu, caseta sau acoperis pentru protectia materialului textil.

  • Lumini si incalzitoare

La fiecare copertina se poate pune luminii pe brate sau in partea din spate, optional se pot pune si incalzitoare radiante.

Galerie