Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

PERGOLA

"Flip Flap"

Pergola FLIP-FLAP este o copertina lamele reglabile in functie de intensitatea lumini, soarelui sau cu lamelele inchise pe timp de ploaie sau ninsoare. Destinate acoperirilor de suprafețe mici, medii, mari. Poate fi foarte utila atât utilizatorilor particulari (pe terase, în grădini, lângă piscine), cât și pentru restaurante, hoteluri, centre de agrement, magazine (la terase, la grădinile de vară, fațade clădiri, etc.).


Detalii tehnice:

Prima pergola din Romania ermetica, rezistenta la incarcari cu zapada de pana la 85 kg/mp.

Pergola FLIP-FLAP in combinatie cu inchiderile cu sticla mobila, oriunde este folosita, pentru piscina, terasa, bucatarie afara, gradina de iarna, spa devine ca o noua camera din casa ta. O pergola flip-flap optimizează zona de operare și o menține confortabila și umbrită (sau acoperită), pe tot parcursul anului - indiferent de starea vremii. Gama noastră de accesorii poate ajuta să creați o atmosferă primitoare si pe timp de noapte cu ajutorul sistemelor de iluminare cu LED-uri sau spoturi dar și încălzire spațiului.

Componente

Toate componentele unei pergole produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., avand marcajul CE si cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Acoperis aluminiu vopsit in camp electrostatic.

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la structura unei pergolei este alba, inver black, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Acest tip de pergola functioneaza numai cu motor electric cu telecomanda.

  • Sisteme de inchidere pergola

Pergolele produse de Ambisun se pot dota cu copertine verticale din material tip screen, textil acrylic, folie transparenta, sau sticla securizata pliabila.

  • Lumini si incalzitoare

Fiecare pergola se poate dota cu luminii led pe pe travese, optional se pot pune si incalzitoare radiante.