Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

PERGOLA RETRACTABILA

"FALDURI"

Pergola falduri - este o terasa cu acoperis retractabil din material textil, destinate acoperirilor de suprafețe mari. Poate fi foarte utila atât utilizatorilor particulari (pe terase, în grădini, lângă piscine), cât și pentru restaurante, hoteluri, centre de agrement, magazine (la terase, la grădinile de vară, fațade clădiri, etc.).


Detalii tehnice:

Elementele din care sunt executate pergolele falduri sunt din aluminiu de culoare alba vopsite in camp electrostatic - elemente de imbinare sunt inoxidabile. Dimensiunile maxime la pergola falduri admise sunt: deschidere 7 m, latime 7 m. Pentru o protectie mai mare la pergola falduri se poate pune si material dublu. Actionarea standard la pergola falduri este cu snur, optional actionare cu manivela, se poate pune si sistem de actionare electric cu motor electric de care se poate actiona prin telecomanda sau intrerupator.

Componente

Toate componentele unei pergole produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., avand marcajul CE si cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Materiale Textile

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la structura unei pergolei este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Orice tip de pergola se poate automatiza cu motor electric cu telecomanda sau intrerupator, senzor de vant/soare.

  • Screen-uri

Pergolele produse de Ambisun se pot dota cu copertine verticale din material tip screen sau textil acrylic, pentru o protectie sporita la razele UV sau intimitate.

  • Lumini si incalzitoare

Fiecare pergola se poate dota cu luminii pe stalpii de sustinere sau in partea din spate, optional se pot pune si incalzitoare radiante.