Telefon:+40742 624 786

Email:info@ambisun.ro

COPERTINA RETRACTABILA

"ECOCASSETE"

Este un sistem de copertina cu brate retractabile, prin inchiderea lor protejeazamaterialul si il mentine curat dandui o viata mai lunga.Un design original, cu linii simple, proiectat pentru a va proteja de soare si inacelasi timp pentru a se proteja pe ea insasi.

Combinatia de profile este conceputa astfel incat caseta sa aiba in acelasi timp un suport puternic, suporti reglabili pentru brate, un sprijin pentru ax si un sistem de autocuratare a panzei. Astfel, cand este deschisa, caseta va protejeaza pe dumneavoastra, in timp ce este inchisa protejeaza bratele, motorul si panza, creand conditiile pentru o buna functionare timp de multi ani.Detalii tehnice:

Este executata integral din aluminiu, dimensiuni maxime admise: 5 m (latime) x 3 m (proiectie).

Componente

Toate componentele unei copertine produsa in fabrica Ambisun sunt importate din U.E., toate au marca CE, de cea mai buna calitate. Garantie 5 ani.

Materiale Textile

Accesorii copertine

  • Culori

Culoarea standard la o structura unei copertine este alba, dar se poate vopsi in camp electrostatic orice nuanta RAL sau imitatie de lemn.

  • Automatizare

Orice tip de copertina se poate automatiza cu motor electric cu telecomanda sau intrerupator, senzor de vant/soare.

  • Lumini si incalzitoare

La fiecare copertina se poate pune luminii pe brate sau in partea din spate, optional se pot pune si incalzitoare radiante.